Volkspartij Ommen Vooruit  -  de nieuwe lokale partij in Ommen
Lokale partij VOV
De betrokken en onafhankelijke lokale partij voor de hele gemeente Ommen
Laatste nieuws Blog Raadsleden Bestuur Consulenten Downloads Contact Lid worden Archief Consulenten
sociaal
water en de vecht
duurzaam
liberaal
                                                   Laura Sturris                             Vacature                                                                                              Financiën en Lokale Belastingen   Ruimtelijke zaken en Bouwen                   Sociale zaken                  Recreatie en Toerisme                   Jeugd en welzijn                                                                                                                           en                                                                                                     en                                                                                                  Buitengebied en Agrarische zaken                                                             Kunst en Cultuur
Wendy de Jonge
    Esther Grotenhuis                       Daan Geurs
De consulenten van de VOV. De Volkspartij Ommen Vooruit wil met de invoering van de ombudsfunctie de kloof tussen inwoner en politiek overbruggen. De ombudsfunctie is door de VOV eerder dit jaar in het verkiezingsprogramma al aangekondigd en is nu (november 2014) een feit. De ombudsfunctie is door de VOV ook in het leven geroepen om de communicatie en interactie met de inwoners te verbeteren. Het is de bedoeling dat de ombudsfunctie dichtbij inwoners staat en makkelijk toegankelijk is voor iedereen in Ommen die vastloopt in gemeentelijke procedures, ontevreden is over beleid of zich onheus  bejegend voelt. De consulenten van de VOV zijn actief op zeven verschillende werkvelden en hebben een adviserende en raadgevende rol. De gekozen werkvelden binnen de ombudsfunctie van de VOV zijn: Sociale zaken (consulent: Esther Grotenhuis) Ruimtelijke zaken en Bouwen (consulent: vacature) Jeugd en welzijn (consulent: Wendy de Jonge) Buitengebied en Agrarische zaken (consulent: vacature) Recreatie en Toerisme (consulent: Daan Geurs) Financiën en Lokale Belastingen (consulent: Laura Sturris) Kunst en Cultuur (consulent: Daan Geurs) Enkele voorbeelden waarvoor u de consulenten zou kunnen benaderen:  als u bijvoorbeeld bij de gemeente vastloopt in uw verzoek voor een wijziging van het bestemmingsplan dan kunt u terecht bij de consulent  Ruimtelijke zaken en Bouwen. Als u er met uw aanvraag voor huishoudelijke hulp met de gemeente niet meer uitkomt dan kunt u terecht bij de consulent Sociale Zaken. En wordt u naar uw oordeel niet goed behandeld door de gemeente bij een probleem  over de afvalstoffeninzameling of afvalstoffenheffing dan kunt u terecht bij de consulent Financiën en Lokale Belastingen. U kunt onze consulenten bereiken via het emailadres van ons secretariaat: secretariaat@vov-ommen.nl  of via het contactformulier dat onder de foto’s van onze consulenten staat. Vergeet hierbij niet uw emailadres en het telefoonnummer te vermelden waarop wij u kunnen bereiken. Onze consulenten:
U kunt bij de consulenten niet terecht voor bijvoorbeeld het invullen van een bouwvergunningaanvraag, het invullen van uw belastingaangifte, of het invullen van een subsidieaanvraag.